lauantai 2. tammikuuta 2010

Ulkona havaittua

Kyllä talvella on ihanaa! Kylmyys ei haittaa, sillä ulkona on niin kaunista. Yhtenä aamuna portaalle oli lennähtänyt tuulen ja tuiskun mukana jostakin pensaasta tämä kukka.


Muitakin havaintoja voi ulkona tehdä. Lumi on kasautunut neilikkaruusun oksalle, mutta alta pilkistävät vielä punaiset kuivettuneet ruusunkukat (napsauttamalla näet isompana).


Mäntykin on taipunut lumen painosta.


Onneksi missään ei näy vihreänruskeaa nurmikkoa tai maahan liiskaantuneita lehtikasoja. Toivottavasti tätä ihanuutta jatkuu vielä kauan!

3 kommenttia:

  1. Tervehdys! Sisaresi blogin kautta tulin kurkkimaan :)

    VastaaPoista
  2. Onpas teillä lunta! Niin on kyllä nyt ollut täälläkin.. Talven tulo tuntuu aina niin kurjalta, mutta onhan luminen maisema todella kaunis.

    Ihana rautasänky tuolla aiemmassa postauksessa ja myös ne kirppislakanat! ..itse jätin kerran ostamatta kauniit pitsilakanat ja se harmittaa vieläkin.. mihin kaikkeen niitä olisikaan voinut käyttää.. Ale-myynnit jäivät käymättä tänä(kin) vuonna. Kauniit nuo Pentikin pallot myös!

    Oikein hyvää alkanutta vuotta! :)

    VastaaPoista
  3. Siru71: tervetuloa vastakin!

    Jantiina: kun kerrankin täällä etelässäkin on lunta jo jouluna niin kyllä sitä arvostaakin. Olen ikuistanut hanget moniin valokuviin, ettei pääse unohtumaan, että lunta on ollut. Ja kiitos, itsekin tykkään sekä sängystä että lakanoista. Ostin itse asiassa taas pari päivää sitten yhden lakanan sen pitsin vuoksi. Katsotaan, mitä niistä aikanaan tulee.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!