tiistai 12. tammikuuta 2010

Kevään kuulautta työpisteessä

Talvi ja pakkaset ovat ihania, mutta heti, kun aurinko paistaa hangille, alan kummasti odottaa kevään tuloa. En vielä odota huhti-toukokuuta vaan kevättalven kauniita päiviä. Odotan, että valoisaa aikaa riittäisi työpäivän jälkeenkin.

Näissä mietteissä keräsin jouluiset tavarat työpisteestä ja nostin esille jään viileää ja hempeän sinertävää silmänruokaa.


Pieneen käsinsidottuun vihkoon kirjaan ylös mukavia kirpparilöytöjä hintoineen. Kirjoituskoneeni on lähinnä silmänilo, mutta sillä voi myös kirjoittaa aina, kun sille tuulelle sattuu. Kastehelmi-kulho, sininen pitsiliina ja kirjoituskone ovat tarttuneet mukaani kirpparilta.


Punaisista verhoistani en vielä raskinut luopua, vaikka kevätaurinko jo paistaa niiden takaa. Ihanaa, että tänne tulee päivänvaloa!


Kiitokset vielä kaikista viimekertaisen postauksen kommenteista, niitä on kiva lukea :)

8 kommenttia:

  1. Tuo värimaailma miellyttää tällä hetkellä minuakin! Ihana kirjoituskonekin. Itseltäni löytyy myös tuollaisia kulhoja muutama. Ehkäpä pitäisi ottaa käyttöön, kun näyttää niin kauniilta kuvissa :)

    Ainiin ja rupesin leikkelemään vanhoja sisustuslehtiäni. Inspiraation moiseen touhuun sain täältä! Homma tietenkin pahasti kesken...

    Mukavia talvipäiviä!

    VastaaPoista
  2. Sini - tervetuloa leikkelijöiden joukkoon, varmaan palaamme vielä niihin leikattuihin kuviin ;-)
    Kastehelmi on kestosuosikkini lapsuudesta saakka, mutta omistan vain pari pientä lautasta ja tämän kulhon, toistaiseksi....

    VastaaPoista
  3. Siellähän se on, tuttu kulho :) Harmi, että näihin törmää kirppareilla enää aniharvoin. Ei meinaa olla antiikkiliikkeissäkään ja huutiksessa hinnat on tapissa. itse haaveilen vielä siitä kerrostarjottimesta, tietenkin turkoosin sävyisenä!
    Mukavia ideoita blogissasi :)

    VastaaPoista
  4. Katja - saisi näitä Kastehelmiä tosiaan tulla useamminkin vastaan, ja järkihintaan ;-) Joskus kesäkirppiksillä olen nähnyt hyväkuntoisia, mutta selkeästi tavaran välittäjillä, joilla hinnat ovat melkoiset. Odottelen parempia löytöjä ;-)

    VastaaPoista
  5. Voi ei, nyt sä kyllä järkytyt. Oli pakko tulla vielä viestittelemään, kun tajusin huvittuneena yhden asian... Mulla on kissan ruokakuppina yksi tuollainen turkoosi kulho. Ei sen puoleen, ettenkö arvostaisi sitä. Arvostan toki. On se kaunis katsella lattiallakin. Varsinkin, kun muut kisun ruokakupit ovat Paratiisi-astiastoa... Että näin meillä!

    Iloista viikkoa ;)

    VastaaPoista
  6. Johan on kissallasi hyvät oltavat ;-) Molemmat astiastot ovat tosi kauniita katsella...

    VastaaPoista
  7. Ihanan raikkaita värejä! Sympaattinen löytö tuo kirjoituskone!

    VastaaPoista
  8. Kiitos Olivieno! Ja tervetuloa vierailulle! Niin, kirjoituskonetta ei kertakaikkiaan voinut jättää kirpparille, kun se oli niin uutuudenkiiltoinenkin, vaikka on ehkä 60-70 -luvulta.

    Tervetuloa vastakin, yritän työkiireiltäni ehtiä laittamaan uutta postausta.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!