maanantai 8. marraskuuta 2010

Odottelua ja ostoksia

Kylppäririntamalla on alkanut tapahtua, mutta minun kohdalla se on pelkkää odottelua. Kaikki ei tule tapahtumaan kädenkäänteessä, sillä betonilattia avataan ja kaikki viemäröinnit sun muut vaihdetaan. Eli kaakeleita ei kuulemma tarvita ihan lähipäivinä :)

Olen kuitenkin kierrellyt kaupoissa ja valinnut sekä kaakelit että muut tykötarpeet. Ja harmi, sitä erikoisempaa lattiakaakelia en voi ottaa laattojen koon (20*20cm) ja lattian kaatojen vuoksi. Palasin siis alkuperäiseen pelkistettyyn versioon. Innolla odotan kuitenkin mitä tahansa face liftiä :)


Yläkuvassa pari pientä piristeostosta, jotka yllättäen näyttävät olevan vähän samanvärisiäkin. Sydänmobilen värit lumosivat minut, kun kävelin Indiskan näyteikkunan ohi, joten poikkeuksellisesti päädyin sisään hankkimaan "välikausikoristeen". Kuvissa ovat myös pieneltä kirpparilta 50 sentin kappalehintaan hankitut uudet pyyheliinat.

Lopuksi vielä "viikon löytö" eli löysin lempikirpparilta tuon isomman Finelin valkoisen kasarin huimaan yhden euron hintaan. Sisäpohja oli tosin aluksi vaaleanruskea noin sentin korkeuteen, mutta vanhat konstit tepsivät, ja nyt kasaria voi sekä esitellä että käyttää.


Hyvää ja talvista viikkoa! Jokohan sitä lunta ihan oikeasti tulisi?

10 kommenttia:

  1. Oi mitä löytöjä olet tehnyt! Minullakin on suunnitelmissa tuollaisen roikkuvaisen koristeen teko. Toteutus vielä vaan puuttuu!

    Lunta odotellaan täälläkin! Eiköhän tänään jo saadakin!

    VastaaPoista
  2. Lunta saisi todella alkaa pikkuhiljaa tulemaan. Saisin aloittaa joulukoristelun.
    Jopas olet tehnyt hyvän kattilalöydön...1 euro?! Huh.

    VastaaPoista
  3. Ihana koriste, sopii kivasti jouluunkin. Ja kattilat tosi kauniita, tuollaisia ei ihan jatkuvasti tulekaan vastaan ainakaan noin halvalla.

    VastaaPoista
  4. Välikausikoriste, hauskaa! :) Ensi viikolla laitan kotiani hieman jouluisempaan moodiin, kun vietämme pikkujouluja tyttöporukalla. Muuten välikausikoristelu vielä passaa. Tuo viikon löytösi on mainio! Ja luntakin tuli tänään. Tosin taitaa olla nyt vettä...

    VastaaPoista
  5. Nonna, aina joskus niitä löytöjä tulee eteen. Itse tehty koriste olisikin aivan ihana, jään odottelemaan, millaisen teet :)

    Hietzu, niinpä, 1 euro ei ole paha hinta :) On tosi kivaa, että kirppari-idea toteutuu vielä jossakin eikä kaikki ole ylihinnoiteltua. Täällä ei muuten vieläkään päästy lumesta nauttimaan, mutta kaipa sitä aikanaan tulee.

    Kirsikka, kiitos! Minäkin tykkään tuosta koristeesta. Ihan yksittäisenäkin se näyttää kivalta ja ryhmänä voisi olla vielä kivempi. Ja samaa mieltä edullisista kattiloista. Pienempi löytyi ehkä 1,5 vuotta sitten viidellä eurolla. Käytämme sitä jatkuvasti, joten oli kai hintansa arvoinen sekin :)

    Sini, niin välikausikoristeitakin tarvitaan, ei tule niin pitkä aika odotella sitä joulua tai pääsisäistä :) Pikkujoulu onkin hyvä hetki siirtyä joulukoristeisiin. Minulla ne kyllä taitavat pysyä laatikoissa vielä jonkin aikaa. Hauskaa, että löytöni ilahduttaa muitakin ;)

    VastaaPoista
  6. ... siis pääsiäistä... (näköjään pukkaa näppisvirhettä bloggaajalle)

    VastaaPoista
  7. Loistolöytö tuo euron kasari!

    Minulla on muutama sana, jotka kirjoitan AINA väärin. Tuo "pääsisäistä" on yksi niistä... :)

    VastaaPoista
  8. Lumikko - niinpä! Aina joskus tielle osuu mukavia edullisia löytöjä.

    Taitaa minullekin käydä usein niin, että pääsiäistä tulee virheellisesti. Liekö ongelma siinä, etten hallitse kymmensormijärjestelmää. Se on kyllä sellainen taito, että pitäisi opetella. Joskus aloitin, mutta se tuntui vaativan liikaa aikaa ja kärsivällisyyttä.

    VastaaPoista
  9. Hei! Ihana blogi sinulla! Olen vilkuillut sitä sieltä täältä, erityisesti astia- ja kirppis- yms. ostoja ja löytöjä, koska ne ovat lähellä omia mielenkiinnonkohteita.

    Kommentoinkin muutamaan vanhempaan löytöön, koska minulla ei ole blogia (ainakaan vielä), niin en tiedä, päivittyvätkö uudet kommentit sinulle jotenkin? Kommentoin punaista kasaria ja Tundra-laseja.

    Miten muuten emaliastiasta saa sisäpinnan liat pois? Vinkki olisi tarpeeseen, koska ostan mielelläni Finelin joitain emalijuttuja, aina kun hinta kohtaa mieliteon (mieliteko kohtaisi useammin itsensä...), muttaa jokunen on jäänyt ostamatta likaisen sisäpinnan takia. Sinänsä hassua kylläkin, koska en niitä käyttää raaski, vaan pidän keittiössäni esillä kaunistuksena :)

    VastaaPoista
  10. Pauliinalotta - hauskaa, että olet löytänyt tänne!

    Salaisuus noiden kattiloiden putsauksessa on se vanha pyykkipulveriveden kiehauttaminen. Ja välillä olen huomannut, että johonkin likaan auttaa paremmin lihaliemen keittäminen. Eli näillä eväillä :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!