tiistai 23. marraskuuta 2010

Hitunen talvea

Tulihan tänne hitunen talvea. Kuten kuvasta näkyy, lunta on katoilla, puiden oksilla ja jopa maassakin. Tämä vähäinenkin määrä piristää arkea yllättävän paljon. Enemmänkin toki saisi tulla, ja mielellään ennen joulua :).


Sisällä olen siirtynyt polttelemaan kynttilöitä ja kutomaan, niin kuin yksi jos toinenkin kuulostaa tekevän. Työn alla on nyt tämä palmikkoinen kaulahuivi itselleni.


Niin, kyllä se remonttikin etenee. Harmittaa, kun en tajunnut kuvata meidän kaikkien iloksi, miltä noin 60 vuotta vanhat viemäriputket näyttävät :) Sanoisin, että ruostuneilta ja jopa tukkoisilta... Kaikki putket on vaihdettu, ja lattia täytetty ja valettu. Tällä viikolla pitäisi sitten seinillekin tapahtua jo jotakin. Odotan kyllä innolla kylppärin valmistumista.

8 kommenttia:

  1. Olen jotenkin ihan yllätetty tästä talvesta. En ole vielä sisäistänyt sitä :) Olin juuri lenkillä ja karmea viima oli, huh. Mutta muuten on kivan valoisaa lumen myötä. Mulla on yksi neuletyö ja muutama virkkaushomma meneillään. Ja nuo palmikot näyttävät aina niin hyviltä. Hieno huivi tulossa! Onnea remonttiin.

    VastaaPoista
  2. Olisitpa ottanut kuvia putkista, olisin nähnyt, miltä meidänkin putket näyttävät :)
    Täällä on tänään tullut tosi paljon lunta, siis Lappeenrannassa :) Ja hirveä tuuli ja tuiverrus päälle, talvi tuli :)

    VastaaPoista
  3. Tuttuja kulmia kuvassa, asuin viisi vuotta ihan tuossa lähellä (jos nyt en ihan väärin noita maamerkkejä tulkitse!).

    Meijerillä lunta jo hurjan paljon, valaisee maiseman ja mielen :)

    VastaaPoista
  4. Sini - kiitos :) Remontti sujuu kyllä, kun siinä on ammattilainen asiaa hoitamassa. Mutta tosiaan, eikö olekin mahtavaa, että tulee kunnon talvi. Kyllä sitä valoa jo kaivattiinkin.

    Siru71 - Siellä taitaa tosiaan olla kunnon talvi! Hauskaa myös, että putkikuvat olisivat kiinnostaneet sinuakin. Onhan se aika arvoituksellista, mitä siellä lattioiden alla kulkee.

    Lumikko :))
    Siellä varmaan on ihana talvimaisema. Muistan niitä aikaisempia talvikuviasi Meijeriltä.

    VastaaPoista
  5. Talvi tosiaan tuli ja yllätti tuo kylmyys jälleen :) Lumi kyllä käy mutta pakkasmittarin ei tarvisi nostaa lukemiaan :)
    Vanhat putket tosiaan....voisi olla parempi ettei näe niitä :)) Meillä taitaa olla vieläkin sellaiset vanhat...
    Ihania kynttilä ja kudontahetkiä sinne!

    VastaaPoista
  6. Marie Elisabeth - Ajattelin eilen, että vaikka pakkasella vähän paleleekin, niin on se vaan kumman piristävä ilma. Aamutuimaan se tuntuu tuovan puhtia.

    Minusta oli ihan mukava nähdä, miltä ne putket oikeasti näyttävät, ja toisaalta ihan kiva tietää, että nyt siellä on uutta tilalla. Itse asiassa mun keittiössä on vielä pala käytöstä poistettua putkea tulpattuna, mutta se varmaan poistuu siinä vaiheessa, kun keittiötä joskus laitetaan. Ei tosin ihan heti :)

    VastaaPoista
  7. Täällä pk-seudulla pääsee jo hiihtämään hoidetuilla laduilla! Lunta siis ihan kivasti.

    Odottelen innolla kuvia rempan jälkeen!

    VastaaPoista
  8. Nonna - ohhoh, oletkos itse jo kokeillut noita latuja?

    Kuvia laitan kyllä, kunhan kylppäri valmistuu :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!