lauantai 23. lokakuuta 2010

Aamusta iltaan tai päinvastoin

Ihanan rauhallinen aamu! Aloitin sen lojumalla sängyssä selailemassa sisustuslehdistä niitä kylppärivinkkejä, vieläkin. Jospa sinne sittenkin pitäisi saada jotakin eloa seiniin. Tuntuu vain, että pienessä tilassa seinien koristeet eivät erotu, kun aina on edessä suihku, allas, pytty tai patteri. Näkyisivätkö raidat tai koristekaakelit minnekään?


Mistä tietää, että asia on mielessä aamusta iltaan tai päinvastoin? Illan jälkeen näkymä olohuoneessa paljastaa sen. Sohvalla on pino kaakeliesitteitä, jotka ennen nukkumaan menoa vielä plarasin läpi. Pöydällä esite hanoista, joista juttelin mieheni kanssa.




Asioita on siis vielä auki ja mielelläni tulisin blogivierailulle, jos sinulta löytyy kylppärin tai vessan sisustuksesta kuvia!

Nyt ulos aurinkoiseen, mutta vietävän tuuliseen syyssäähän!

9 kommenttia:

  1. Ihania tuollaiset aamut kun voi vai loikoilla sängyssä ja vaikka lukea niitä sisustuslehtiä.

    VastaaPoista
  2. Mitäs jos sen koristekaakelin laittaisi ylhäältä alaspäin, eikä vaakatasoon? Esimerkiksi tuohon vähän matkan päähän lavuaarista?

    Mukavaa sunnuntai päivää!
    Paula

    VastaaPoista
  3. Hietzu - Niinpä! Onneksi joskus on aamuja, jolloin ei tarvitse nousta ripeästi :)

    Piuza - Tuollainen pystyraita on ollut mielessä, mutta lavuaarin taakse tulee heti pyyhkeet naulakkoon ja sitten tulee se pesukoneen paikka, joten se jäisi vähän piiloon. Ellen sitten laita suihkunurkkaan perälle.

    VastaaPoista
  4. Seuraan mielenkiinnolla vessaremppaa, mihin siis päädyt. En osaa antaa mitään vinkkiä. :) Ehkä tosiaankin koristekaakelit saattaisivat mennä pienessä tilassa hukkaan. Itse laittaisin lattiaan jotain jännää. Omassa kylppärissäni on valkoiset laatat lattiassa ja seinillä vaalea maitokahvi. Tykkään, vaikken itse olekaan valinnut.

    Pitkä aamu sängyssä, kuulostaa niin ihanalta! Levossahan syntyy ne parhaimmat ratkaisut!

    VastaaPoista
  5. Sini - laitan lattiaan jotakin jännää, jos onnistun löytämään haluamaanija jos se vielä sopii tilaan lattiakaivon kaatojen vuoksi. Mutta tuo valkea+maitokahvi on yksi yhdistelmä, mikä minuakin miellyttää.

    Huh, maanantaina se sitten alkaa. Aluksi on tosin kovaa purkamista ja uusien pohjien tekemistä, joten vielä ei tarvitse kaakeleita olla valmiina.

    VastaaPoista
  6. Kivaa välillä suunnitella rauhassa! Minäkin odotan mielenkiinnolla, mihin päädyt. Talon henkeen jotain kivaa...

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Nonna. Tämän talon henkeen kuuluu sellainen selkeä tyyli, mutta ei siis mikään kiiltävä. Meillä kun ei täällä kiillä muutkaan paikat ;)

    VastaaPoista
  8. Itsekin suunnittelen pikkuvessaremppaa. Olen arponut paneelin ja isokuviollisen tapetin välillä...kiva seurata mihin te päädytte.

    VastaaPoista
  9. Helena - Voi, vessaan olisikin kiva laittaa sitä tapettia tai ainakin tapettia ja paneelia. Meillä kun on kylppäri, niin on vaihtoehtona on vain kaakelointi. Kaakelit on muuten lopulta päätetty. Remonttihan alkaa jo huomenna ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!