lauantai 13. marraskuuta 2010

Ripaus arkiluksusta

Malttamattomana kävin ostamassa uudistuvaan kylppäriin vähän arkiluksusta: kauniin ja ah-niin-ihanantuoksuisen Methodin nestesaippuan. Pullo onnistuu muovisenakin olemaan aika ylellinen.

Methodia ei kuitenkaan ihan jokaiseen sienimetsäkäsien tai hiekkavarpaiden pesuun kannata käyttää, joten matkaan lähti hiukan arkisempaakin saippuaa. Tykkään myös tuosta Nature-tekstisestä saippuapullosta.


Myös kylppärin uutukaiset pinnat saivat oman Methodinsa odottelemaan. Daily shower, näinköhän sitä suihkutilaa jaksaisi ihan päivittäin kiilloitella :)


Ja sitten vielä syyskuun Glorian kodista lainattua kuvamateriaalia eli kurkistus erään maalaistalon kylppärin arkiluksukseen. Ollapa itselläkin tuollainen ihana ikkuna altaan takana! Mutta katsopa kuvaa tarkemmin: tuo lavuaari on samaa sarjaa minun lavuaarini kanssa :) Jutun mukaan se tuli pelastetuksi kierrätyskeskuksesta.


Näissä tunnelmissä toivotan hauskaa sauna- tai kylpyiltaa sinullekin!

2 kommenttia:

  1. Hih, miten kivaa onkin löytää oman kodin tuote lehdestä. Lavuaari on ihastuttava!
    Saunan lämpöä tässä säässä kovasti odotan :)
    Hyvää alkanutta viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marie Elisabeth. Hetken jo ajattelin, että jospa laitan samalla jonkun uuden lavuaarin allaskaappeineen, mutta onneksi sitten kuitenkin ajattelin, että jotakin vanhaa kannattaa säilyttää. Se on kuitenkin hieman erilainen korkeine taustareunoineen ym. Olen itse asiassa nähnyt tuon lavuaarin myös yhdessä toisessa blogissa, Vintage livingin pikkumökissä. Siellä se näyttää myös tosi kivalta.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!