keskiviikko 18. elokuuta 2010

Loppukesän tuulia

Kesäloma päättyi ja kesän loppu häämöttää, halusin sitä tai en. Ensin se tuntuu niin haikealta, mutta sitten syksyn tuleminen alkaakin tuntua ihan kivalta.

Olen aloittanut uuden työn, ja se tuo uutta tarmoa. Vapaalla voin onneksi höllätä tahtia ja nauttia kesän iloista.


Loppukesän tuulia on myös päätös kylppäriremontista. Pikku hiljaa on siis mietittävä laattoja, lavuaaria ja muuta tarpeellista. Vaikka en tiedä, raskinko luopua vanhasta 50-luvun lavuaarista.

5 kommenttia:

  1. Kiva kuva!

    Ja iloista syksyä ja onnea uuteen työhön! Ja tietty siihen kylppäriremonttiin. Kerro sitten kuvin ja sanoin, mihin ratkaisuihin päädyit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sini! Onnea työssä tarvitaankin, sillä pää on vielä pyörällä kaikesta :) Kerron kyllä kylppäristä, kunhan sitä päästään tekemään. Haaste on se, että kylppäri on pieni, ja neljän pakollisen asian vuoksi siinä ei ole kovin paljon vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  3. Syksy tosiaan hiipii. Töissä sen huomaa, mutta kotiin tullessa vielä elää kesäisiä hetkiä :)
    Onnea uuteen työhön.
    Kävin kurkaamassa edellisiäkin päivityksiä ja kiva oli lukea Saksan matkasta. Sunnutaina esikoisemme lähtee kiertämään Saksaa kahdeksi viikoksi luokkansa kanssa. Kaunis maa jossa en tosin ole vielä itse käynyt. Suunnitelmissa on kyllä monet kerrat ollut :)

    Syksyn raikasta loppuviikkoa!
    Marie

    VastaaPoista
  4. Marie - Kiva saada sinut tänne vierailulle! Ja kiitokset onnitteluista. Saksa on tutustumisen arvoinen maa, toivottavasti esikoisellasi on parhaillaan siellä mukavaa. Tykkään itse Berliinistä myös siksi, että sinne lentää kahdessa tunnissa ja aika edullisesti. Aion käydä siellä vastakin.

    Maija Maitoparta - Tervetuloa! Vilkaisin jo blogiasi hiukan ja tulen sinne lukemaan paremmalla ajalla. Sinulla näytti olevan kaunis wc, joten tulen kylppäriäni ajatellen katsomaan myös sitä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!