tiistai 1. kesäkuuta 2010

Ulkoilmakirppikseltä löydettyä

Ulkoilmakirppisten putkahdettua esiin on pakko uskoa kesän olevan jo ihan lähellä. Viikonloppuna kävin hyväntekeväisyyskirpparilla ja mitä löysinkään: neljä Oiva Toikan Tundra-lasia kaveriksi aikaisemmin ostamilleni jälkiruokakulhoille. Viitonen neljästä lasista yhteensä, sillä taaskaan ei tiedetty, että lasit ovat suomalaiset :)



Edelleen jaksan ihailla tuota nerokasta kuviointia, joka kuvaa tundran aluskasvillisuutta.

6 kommenttia:

  1. Tämä Tundra on minulle ihan uusi tuttavuus! Kaunis! Välillä on tuuria! Sen takia kirppikset ovatkin niin mahtava juttu.

    Tuo otsikon taustakuvan Kastehelmi on lemppareitani!

    VastaaPoista
  2. Nonna - Kiitos. Huomasin, että kuvassa ei ihan näy, kuinka monta erilaista kuviota siinä on. Olisi pitänyt ehtiä käännellä laseja hieman tarkemmin ;-)

    Heidi - Niinpä! Ja itse asiassa ne aikaisemmin ostamani jälkiruokakulhot olivat vielä parempi löytö, sillä maksoin niistä silloin neljästä kappaleesta yhteensä (!) 1,40 euroa. Siis senttihinnoilla hankittuja. Mielestäni Toikan astiat ovat kyllä säilyttämisen ja käyttämisen arvoisia.

    VastaaPoista
  3. Olen etsiskelly juomalaseja kirppiksiltä. Ei ole vielä löytynyt sopivia. Varsinkaan noin kadehdittavan hienoja!

    VastaaPoista
  4. Hei! Olet tehnyt upeita löytöjä :) Toikan Tundra on todella huonosti tunnettu ja erittäin kaunis lasisto. Laseja olen Huutonetissä nähnytkin myynnissä, välillä nimellä ja välillä ilman, mutta jälkiruokakulhoja en ole nähnyt aiemmin eli onneksi olkoon upeista lasiesineistäsi!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Pauliinalotta! Minua myös viehättää se, että tuo kuviointi on niin monimuotoinen ja että sillä on todellakin tarkoitus kuvata sitä vaihtelevaa aluskasvillisuutta. Tykkään :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!