maanantai 31. toukokuuta 2010

Kätkettyä tapettia ja tunnustus

Ihana viikonloppu takana: paljon ulkoilua ja pyöräilyä, aivan liian vähän komero 27:n maalausta ;-)

Kätkettyä tapettia kohtasin yllättäen omassa kodissani, kun vein virkatut hengarit makuuhuoneen komeroon. On ihan pakko näyttää teillekin, miten hyvin komeron seinässä oleva vanha tapetti sopii hengareiden tunnelmaan.






Tajuan, että koko huone on aluksi ollut tätä samaa tapettia, mutta komeron rakentamisen jälkeen huonetta on tapetoitu muilla tapeteilla. Harmi!

Kiitos Sini - elämäni ensimmäinen blogitunnustus!
Tunnustuksen olin yllättäen saanut viikonlopun aikana Jotain sinistä -blogin Siniltä. Tämä ilahduttaa minua tosi paljon, sillä olen tässä bloggaamisessa vielä alkutaipaleella enkä ole ottanut kovinkaan suurta painetta esim. kuvista. (Vaikka meinaahan tässä tulla paremman kameran ja kuvankäsittelyn tarve, kun lukee kaikkia niin kauniita blogeja...)


Haluan lähettää tämän tunnustuksen eteenpäin melko uuteen Meijerielämää-blogiin. Pidän blogin persoonallisesta tyylistä ja monipuolisista postauksista. Katsopa vaikka raikkaita postauksia Printit ja kuosit -tunnisteella!

4 kommenttia:

  1. Kauniit henkarit ja kaunis on vaatehuoneen tapetti. Meillä vaatehuonetta ei kehtaa mistään kulmasta edes näyttää. On niin täynnä, sotkunen ja ruma. Täytyisikin se joskus ottaa asiakseen laittaa nättiin kuntoon.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mirva. Ei meilläkään joka kaappia kehtaa näytellä ;-) Mutta tuota tapettia piti hiukan kuvata.

    VastaaPoista
  3. Sulla on kiva blogi! Palailen tutustumaan uudelleen paremmalla ajalla!

    Mukavaa kesäkuun alkua!

    VastaaPoista
  4. Nonna, mukavaa kun löysit tänne! Kävin jo itsekin kurkistamassa sinun blogiisi ja tulen vastakin :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!