lauantai 19. kesäkuuta 2010

Komero maalattu

Likaisen vihertävänharmahtava komero on lopultakin saanut riittävästi valkoista maalia pintaansa. Maalasin seinät pari-kolme kertaa mattavalkealla. Puurungon ja hyllyt maalasin kuitenkin kiiltävällä Helmillä, joka tuntuu koskettaessa mukavammalta.


Kaikki lastulevyhyllyt korvasin koivuvanerihyllyillä, jotka leikkautin sellaisiksi, että ne jatkossa saa komerosta irti helposti.

Ihana asetella liinavaatteita, kankaita sun muuta puhtaaseen kaappiin :)




Säilytän yleensä komeroissa lakanoita, pyyhkeitä ja varapeittoja noissa Ikean mainioissa säilytyskasseissa. Nyt tosin taidan jättää osan liinavaatteista ihan hyllylle.

Ja tässä vielä lopuksi värinäyte siitä, kuinka harmahtava tuo kaappi aluksi olikaan:

6 kommenttia:

  1. Siistin näköistä! :) Ja ihania tuommoiset 'oikeat' kaapit. Ihastelen taas noita reunassa olevia kuivaustelinekuvia. Värisävyt ovat kerrassaan silmääni miellyttäviä. Leppoisia kesäpäiviä sinne!

    VastaaPoista
  2. Oi että, tuollaiset vanhat kaapit ovat niin paljon nätimpiä kuin nämä uudet lastulevyhökötykset! meidänkin uudehkot vaatekaapit ovat sitäpaitsi ihan liian syvät, perällä olevia tavaroita on niin hankala kaivella ulos. Raikkaan ja siistin näköistä tuli, olisipa meilläkin yhtä siistit kaapit. Pitäisipä muuten ryhtyä kaapin siivoushommiin, josko sinne saisi yhtään lisätilaa soviteltua :) Nuo Ikea pussit on hyvä idea, eivät pääse vieraspeitot pölyttymään ja pysyvät siistimmin järjestyksessäkin. Tätyypä laittaa ostoslistalle :)

    VastaaPoista
  3. Ihanan raikas kaappi ja kuinka suorat rivit. ihan kateeksi käy:)

    VastaaPoista
  4. Sini - Kiitos! Tykkään itsekin näistä "komeroista", jotka kuuluvat vanhan talon tunnelmaan. Ja kuivaustelineen astioista sen verran, että huomasin itsekin niitä kuivatessani, että sattuipa aika hauska värisuora kahden hengen päivän ruokailuastioista. Joten pitihän se kuvata. Tuon muropurkin väristä olimme tytön kanssa kaupassa yksimielisiä :)

    Kirsikka - Kiitos, kyllä se nyt näyttää vielä siistiltä :) Tykkään itsekin näistä enemmän kuin uudemmista levykomeroista. Ja Ikea-säilytyskasseista vielä, että niillä saa hyvin hyödynnettyä myös yläkomeroita tai tämänkin komeron ylintä korkeaa hyllyä. Pitää vielä laittaa sisällöstä nimilappuja noihin pieniin taskuihin.

    Hietzu - raikastui kyllä, ja vielä voisi tuon ovenkin maalata vaaleammaksi...

    Mirva - kiitos, eipä kestä kateilla pinoja ;-) Minä kun en koskaan ole oppinut rullaamaan lakanoita poimuitta, niin olen sitten alkanut viikata niitä tällä tavoin. Pysyy pinotkin pystyssä :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan raikas vaatekomero ;) Hyvältä näyttää.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!