perjantai 4. kesäkuuta 2010

Probleema

Viime viikonloppuna näin kirpparilla myös tällaisen Valinten metallisen kattolampun. Selkeä muoto, iso koko ja ajaton valkoinen väri viehättivät sen verran, että lamppu lähti mukaan kolmella eurolla.

Kotona kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Lamppu oli kirpparilla aseteltu hieman hassusti, mutta tältä sen pitäisi näyttää:


Probleema onkin se, että yläosan 'varsi' ei kiinnity mitenkään tähän pallomaiseen runkoon. Eli minulta puuttuu jokin osa... Jospa vain jollakulla olisi kotona tai mökillä tai mummolan nurkissa vielä tämmöinen valaisin, niin olisi hauska tietää, mikä noita osia pitää yhdessä.




Onkohan Valinten lampuista olemassa jonkilaista luetteloa, josta tätä voisi myös tutkailla?

Että tällainen kesäprobleema täällä ;-)

P.S. kyllä tämän tekstin kanssa oli myös Blogger-probleema poikineen... Nopeat sormet julkaisivat tekstin jo alkuvaiheessa yhdellä ylimääräisellä enterin painalluksella. Kun sitten poistin tekstin ja tein sen uudelleen, olikin Bloggerilla vaikeuksia hallita samaa postauksen nimeä... Vaihdoin nimen ja sitten linkit eivät enää toimineet. Ihan outoa, mutta näköjään mahdollista :-)

5 kommenttia:

  1. Kiitos, Sanna! Kunhan saan selville, miten osien pitäisi kiinnittyä, kehittelen siihen jonkun "vippaskonstin" :)

    VastaaPoista
  2. Ihana lamppu. Valitettavasti en osaa auttaa sinua. Nuo alemman postauksen lasit ovat ihanat ja sait kyllä edullisesti ne.
    Ihanaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Katsopa Huuto.net : http://www.huuto.net/kohteet/valinte-upea-ruskea-kattovalaisin-ampiaspesa-tyylinen/140744926
    t. Neiti Etsivä :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Piupau ;-)

    Ja KIITOS Neiti Etsivä! Olin jo luovuttanut googlettamisen ja nythän siellä onkin huutiksessa erinomaisin kuvin samanlainen lamppu. Pääsen vasta huomenna testaamaan, miten nuo "varren" osat irtoavat ja sitten homma on varmasti ratkaistu. Ihanaa :)) Kiitos avustasi.

    VastaaPoista
  5. Tämä ongelma siis on ratkennut Neiti Etsivän linkkivinkin perusteella :) En vain ole vielä ripustanut lamppua kattoon, ja siksi tämä on jäänyt vähän unholaan välillä. Mietin vähän paikkaa lampulle ja otan sitten uuden kuvan tänne, kun lamppu on katossa.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!