lauantai 26. helmikuuta 2011

Eteisen laskupaikka

Tähän eteiseen ei sovi sen suurempaa lipastoa, jonka päälle kaiken tavaran voisi laskea sisään tullessaan. Kahden oven välissä on pieni paikka, jossa aikaisemmin oli tyyliin sopimaton hyllykkö. Tänään ratkaisin asian toistaiseksi toisin ostamalla vanhan pikkupöydän, jolle ne kaikkein välttämättömimmät tavarat voi laskea kunnes pääsee peremmäksi.
Pöytä on ehkä koivua ja sen yleiskunto on oikein hyvä. Pienen puhdistamisen jälkeen pinnan kynänjäljet peittyivät mukavasti pikkuliinan alle.


Tämä vaaleanturkoosi liina kuuluu myös kirpparilta pelastettuihin käsitöihin. Tykkään erityisesti näistä reikäommelkuvioinneista, joita on varmaan teetetty kässäntunneilla. Ihana siisti liina, hintaan 0,20 euroa.


Ja se ennen-kuva vielä lopuksi. Sain kevyesti poistettua nuo valkoiset maalitöhryt kaapimalla ja rapsuttamalla. Aika näppärä pikkupöytä, joka maksoi vaivaiset 2 euroa :)

11 kommenttia:

 1. Tosi sievä pöytä! Noissa vanhoissa puukalusteissa on jotain puhuttelevaa. Lisäksi ne kestävät useammankin kunnostamisen, toisin kuin lastulevyhökötykset.
  Kaunis on myös tuo liina:)

  VastaaPoista
 2. No eipä ollut paha hinta! Pöytä on tosi kaunis ja kiva muotoilu. Siro.

  VastaaPoista
 3. Mustakissa - Niin minustakin :) Juuri tuo yksinkertaisuus on se, mikä siinä minuakin viehättää. Entinen hyllykkö oli ikealainen ja pisti silmääni aina, kun sitä katsoin. Huomasin tänään, että minua näyttää tosiaan viehättävän nuo reikäommelliinat, sillä eteeni tuli 3 muutakin pelastettua tuolta kaapista.

  Sini - Juuri sopiva hinta pikku löydölle ja siksi se oli pakko ottaa mukaan :) Kun avaan ulko-oven, katselen mielelläni tuota menneiden vuosikymmenten siroa kalustetta vastaanottamassa tulijaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis pöytä! Ja taidat tykätä turkoosista, se on ihana väri :)

  VastaaPoista
 5. Söpönen pikku pöytä, kivan yksikertainen. Pidän erityisesti noista pyöristetyistä reunoista.

  VastaaPoista
 6. Eteinen tarvii just tuollaisen kivan pikkupöydän! Mullakin on muuten kaapissani tuollainen reikäommelliina ja tehty just kässätunnilla.

  VastaaPoista
 7. Sesse - kiitos :) Tykkään kyllä turkoosista monenkin sävyisenä, ja yllättäen laukusta tämän laskemani tavaratkin olivat sitä väriä.

  Kirsikka - Niinpä ;) Minuakin tuo yksinkertaisuus viehättää tosi paljon.

  Kati - Niin tarvitsee! Voi, minä en ole "saanut" tehdä reikäommelta kässäntunnilla :) Siksi minun pitääkin hankkia näitä muiden tekemiä.

  VastaaPoista
 8. Hieno löytö. Mäkin tykkään tuosta väristä tosi paljon!

  VastaaPoista
 9. Kaunis pöytä. Laskutila eteiseen on tervetullutta :) Meillä vielä etsinnässä.
  Turkoosi eri sävyissä on vienyt minutkin mennessään.
  Raikas ja keväinen.

  VastaaPoista
 10. Kiitos Kotivalo :) Taitaa turkoosi olla monien suosikki, ja mikä parasta, sitä saa monensävyisenä.

  Kiitos Marie, hauskaa, että olet täällä! Etenkin tuo tuikun väri tuntuu minustakin raikkaalta.

  VastaaPoista
 11. Pidän tavasta oman selityksen. Erittäin hyödyllinen kaikille lukijoille.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!