tiistai 22. helmikuuta 2011

Pinkit pistot
Tänään piristin keittiötä ripauksella pinkkiä väriä. Mallailin tytön muutama vuosi sitten tekemää ristipistotyötä, jonka hän antoi minulle keittiötauluksi. Tykkään niin tuosta pinkki-vihreästä värityksestä ja marja-aiheesta. Mielestäni se on kaunis työ yläasteikäisen tekemäksi. Yritän vielä löytää siihen sopivamman kehyksen.

Laitoin muuten tulppaaneille maljakoksi Karhulan keittiötölkin, jonka löysin kierrätyksestä viidellä sentillä (!). Tosi siisti ja tuoksuton tölkki.

Jotakin olen kiireisten työviikkojen aikana unohtanut ja nyt lomalla lopulta muistanut. Kiitokset vielä, Mustakissa, tästä saamastani tunnustuksesta!


Tänään olen lukenut keittiöaiheista juttua uudesta lehdestä ja katsellut ruokavirikkeitä keittokirjasta. Molemmat ovat niin nautinnollista puuhaa lomalaiselle. Jokohan huomenna kokkaisinkin jotakin uutta ;)7 kommenttia:

 1. Huh,tyttäresi on kyllä ollut yläasteella kärsivällinen käsitöiden tekijä,kun noin hienoa jälkeä on saanut aikaan. :) Itse en ole oikein koskaan jaksanut ristipistotöihin paneutua.

  VastaaPoista
 2. Hietzu - sanos muuta :) Hän haluaa yleensä jonkin verran haasteita eikä tässäkään tyytynyt pieneen kunhan-on-joku -työhön. Jälki on niin siistiä, etten itse pystyisi samaan ;)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno ristipistotyö! Ja värit ovat kivat. Kelpaa pitää esillä. Ja hei hyvää lomaa! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sini, minäkin tykkään noista väreistä. Ja loma on todellakin ollut hyvä, aurinkoa ja pientä pakkasta on riittänyt, joten on ollut kiva olla ulkona. Ja tänään päivä oli jo 10 tuntia pitkä! Tosi pian tulee valoisampaa.

  VastaaPoista
 5. Suloinen taulu ja vielä suloisemmaksi sen tekee että oma lapsi tehnyt. Pinkki sopii ihanasti kevääseen ja kesään, raikas väri. Ja todellakin, mikä sen parempaa kuin rentoutuminen sisuslehden (ja herkkujen ;) parissa. Kivaa loppulomaa, täällä ihana aurinko taas piristää!

  VastaaPoista
 6. Upea taulu. Värimaailma on ihanan keväinen kuvissasi.
  Myyjällä on käynyt kyllä purkin kanssa tosi vipa - eihän tuollaisella hinnalla kukaan myy Karhulan purkkia ja vielä kunnollisen kokoista! Tosi LÖYTÖ!

  VastaaPoista
 7. Kirsikka - kiitos, olen juuri samaa mieltä, että lapsen tekemänä tuo taulu on aivan erityinen. Lomaa on tänään vietetty meillä pilvisemmässä säässä, mutta hyvin se näinkin sujuu :)

  Mustakissa - Kiitos :) Niinpä, kuka ihme myy viidellä sentillä oikeastaan mitään? Hiukkasen hymyilytti tuo hinta kunnollisesta purkista.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!