sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kummaa odottelua
Täällä ollaan, vaikka blogin päivittäminen onkin ollut vähän hunningolla. Viime viikot ovat olleet jotenkin kummaa odottelua. Ulkomaiden uutisia on tullut seurattua ihan eri tavalla kuin tavallisesti ja jotenkin sekin on vaikuttanut arkeen.

Mitähän sitten odottelen? Kevään tuloa, työkiireiden hellittämistä, pitkää kesälomaa, vai mitä? Työntäyteisinä päivinä en vain meinaa saada mullistavia aikaiseksi enää kotona, vaikka mieli tekisi puuhailla yhtä sun toista.


Mutta ulkona onneksi tapahtuu. Rannalla ovat jäät lähteneet ja lumet hupenevat hyvää vauhtia. Eilen oli niin tyyntä ja hiljaista, tänään taas tuulen tuiverrusta ja aaltojen loisketta.

Tänä vuonna en millään malta odottaa edes lumien sulamista.

7 kommenttia:

 1. Samat tunnelmat täällä :) Yhtä sun toista odottelen. Päällimmäisenä kyllä lumien sulaminen. Kauppatorin kupeessa oli jo meri näkyvissä joten oikea tuulen suunta ja loputkin jäät lähtevät avomerelle :)

  Herkulliset kuvat!

  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marie :) Samoin odottelen, että tuuli veisi toiseltakin rannalta jäät mennessään, sillä ihan pian ei taida aurinko niitä sulattaa.

  Enpä olekaan pitkään aikaan käynyt Kauppatorilla! Pitääkin ottaa se kevään ohjelmaan.

  VastaaPoista
 3. Joo, tämä talvi on ollut jo niiin pitkä, että saisi lumet mennä ja kevät toden teolla tulla - ja kesä...
  Hyvää viikkoa sinulle ja toivotaan auringon paistetta, jotta lumet saisivat kyytiä!

  VastaaPoista
 4. Hyvän näköistä piirakkaa/janssonin kiusausta! Katsoin ensin että ylimmässä kuvassa oli tulppaanikimppu. Vasta toisella vilkaisulla huomasin että kukinnot olivatkin verhoissa :)

  Mukavaa odottelua sinne!

  VastaaPoista
 5. Niin sitä on täälläkin odoteltu...kevättä ennen kaikkea ja lomaa myös. Ei sitä työpäivän iltoina jaksa paljon mitään ylimääräistä tehdä.
  Onneksi nyt näyttää siltä, että kevät on ainakin vihdoin alkanut :)

  VastaaPoista
 6. Mustakissa - Kiitos. Kummalla tavalla kevät tekee tuloaa, vaikka aurinkoa ei ole näkynytkään. Toivotaan, että lämpötila pysyisi plussan puolella, niin päästäisiin jäätyneistä teistä eroon.

  Heh, Lumikko ;) Meillä on tosiaan kukkinut verhojen avulla koko talven. Mutta tarkasti katsottuna myös purkissa oli pieniä kukintoja, nyttemmin jo täyteen kukkaan tulleita.

  Sesse - hyvä kuulla, että muuallakin on samanlaista :) On se kevät alkanut ja hetken päästä huomataan, että onkin sulaa ja lämmintä, toivottavasti!

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!