keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Hyvien aikojen tammilöytö

Kyllä vanhoina hyvinä aikoina osattiin. Kun löysin nämä Suomen Trikoon valmistamat, pahvilaatikoihin kauniisti pakatut pitsiset Atlas-aluspaidat, jäin haikailemaan vanhojen hyvien aikojen perään.
Kauniit ja hyväntuntuiset pitsipaidat on valmistettu Suomessa, tarkastettu huolella, ja pakattu pesuohjeen kanssa pahvilaatikkoon. Voin vain kuvitella, kuinka huolella suomalainen nainen on tätäkin työtä tehnyt.

Lukaisepa muuten tuo pesuohje klikkaamalla kuva suuremmaksi ;)
Nämä paidat ovat käyttämättömät, liekö jonkin alusvaatekaupan jäämistöä. Ne ovat edelleen mukavan tuntuiset ja maksoin niistä 2 euroa kappaleelta :)

Toivoisin niin, että työpaikat pysyisivät Suomessa, eikä kaikkea valmistusta siirrettäisi halpamaihin. Haluaisin kuulla että Pirkkojen ja Airojen tytöt edelleen valmistavat alusasuja Suomessa.

6 kommenttia:

 1. Oi mitkä sävyt! Ja nuo henkarit ovat ihanat. Oletko virkkaillut itse?

  VastaaPoista
 2. Aivan varmasti ovat huipputyötä, sen jotenkin aistii. Mahtava löytö!Ja hengarit sävy-sävyyn...
  Kiva kun taas olet ehtinyt koneen ääreen:)

  VastaaPoista
 3. Ei kertakaikkiaan, mitkä aluspaidat! Meinaatko käyttää? Ja mikä löytö.

  VastaaPoista
 4. Nonna - kiitos :) Olen virkkaillut noita hengareita ja niistä on yhdessä vanhassa postauksessa: http://tuulella.blogspot.com/2010/05/nostalgiahengarit-osa-2.html . Se on tosi kivaa puuhaa.

  Mustakissa - Niinpä! Kuka enää näkee tuollaisia tarkistuslipukkeitakaan laatikkoon sujautettuina? Ja paidat ovat tosiaa aika mukavaa materiaaliakin.

  Sini - Kiitos, taidat myös tykätä näistä? :)) Kyllä paidat ovat päätymässä käyttöön, mutta varmaankin tytölleni. Värit ovat hänenkin mieleen, ja pitsipaitaa voi varmaan joskus käyttää.

  VastaaPoista
 5. Olipa löytö! Ja vielä hienoon laatikkoon pakattu.

  VastaaPoista
 6. Lumikko - Niinpä! Kirppareillakin tavarat ja hinnoittelu ovat laidasta laitaan. On kyllä ilo joskus käydä sellaisessa paikassa, missä voi tehdä löytöjä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!