keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Marjainen lyhty ja joulua
Näillä lyhtykuvilla toivotan Sinulle oikein hyvää ja rentouttavaa Joulua!

Syksyllä keräsin talteen kauniita pihlajanmarjoja, suljin kassin ja jätin sen ulos katokseen. Siellä marjat ovat olleet kohmeisina odottamassa joulun tuloa. Jäädytin niistä kakkuvuoassa lyhdyn ja toivon, että pakkasta riittää pitämään lyhdyn jäässä.

Se näytti niin kauniilta, että tyttö täytti heti toisen satsin. Tässä tehdään vielä marjaisempaa lyhtyä. Tämä on ihanan helppo tapa nauttia näistä punaisista marjoista lumen keskellä.


Näistä tunnelmista siirryn keittiöön leipomaan tai paistamaan laatikoita, pitäisi vielä päättää, kummat teen ensin. Mukavia joulupuuhia sinullekin!

8 kommenttia:

 1. Todella, kaunis, harmi kun itsellä ei marjoja kerättynä. Ensi vuonna sitten. Rauhallista joulua toivottelen täältä!

  VastaaPoista
 2. Levollista ja kaunista joulua! Lyhty on ihana ja kiva, kun osaa olla etukäteen viisas ja jemmata juttuja talvea varten :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunis lyhty!
  Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Kirsikka - Kiitos! Niinpä, toivotaan, että ensi vuonna on myös hyvä pihlajanmarjavuosi, ja että muistetaan kerätä niitä talteen. Samoin rauhallista joulua sinne!

  Sini - Kiitos samoin, tunnelmallista joulua sinulle! Niinpä, tämä on helppo tapa tekaista silmäniloa jouluksi.

  Kati - Kiitos, ja oikein leppoisaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Lumikko, ja Sinullekin hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 6. Hienoja lyhtyjä ja hyvä idea. Tuon kun muistaisi ensi vuonna... ja olisi sitten vielä niitä hyvä pakkasiakin kolmas vuosi peräkkäin :-).

  VastaaPoista
 7. Marikki- Kiitos! Niinpä, aina on se vaara, että jouluviikolla onkin vesikelit. Silloin pitää vaan säästellä lyhtyjentekoa kylmempään aikaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!