keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Pastellia ja patinaa

Hellepäivinä ei ole paljoa tapahtunut, mutta löysinpä kuitenkin keittiöön sopivan pastellisävyisen räsymaton. Kirpparilta kolmella eurolla ihan kelpo matto, jonka tietysti vielä itse pesaisin mäntysuovalla perinteiseen malliin.


Matto on juuri sopiva keittiön pastellisen ja patinoituneen apujakkaran seuraan. Tukeva jakkara on kulkeutunut lapsuudenkodista minun kotiini jatkamaan tärkeää jokapaikan jakkaran tehtävää. Se on ollut valkoinen, marjapuuron punainen, viinipunainen ja vaaleansininen, mutta tässä kodissa se on vaalean lila, ehkä syreenin värinen.


Nämä aikaa nähneet keittiönkaapit, lempijakkara ja hempeän pastellinen räsymatto tuntuvat kuuluvan yhteen ;)

13 kommenttia:

  1. No jopa olet tehnyt hyvän mattolöydön. Sopii tuolin kaveriksi. En voinut kuvitellakaan, että räsymattoja saa tuollaisina pastellisävysinäkin. Minulle on vain tuttuja mummon tekemät voimakkaan väriset,punaiset tai harmaan sävyiset räsymatot.

    VastaaPoista
  2. Kaunis pieni jakkara ja suloinen raitamatto. Olen metsästellyt myös kaunista räsymattoa tai useampaakin, mutta kirppareilla on toistaiseksi ollut melko kalliita kaikki. Eivätkä ne tokikaan ole olleet noin herttaisen pastellisia:/

    VastaaPoista
  3. Aikalailla täydellinen yhdistelmä! :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä, sopivat mainiosti yhteen! Tunnelmalliset nuo vanhat keittiönkaapit. Itselläni oli edellisessä kodissani vastaavat kaapit puunvärisenä ja samaa olivat myös väliovet ja muut kaapit. Nautin niistä silloin.

    VastaaPoista
  5. Ensimmäistä kertaa vierailulla suloisessa blogissasi :) Ihana on tuo jakkara!

    VastaaPoista
  6. Lezzie - Kiitos :)

    Hietzu - Harvoin tosiaan ihan pastellisia räsymattoja vastaan tulee. Otin kuvan illalla, joten se näyttää tässä hitusen samealta, oikeasti on selvemmin erot valkoisen kanssa.

    Mirva - Kiitos. Olen myös ihmetellyt, kun toiset kertovat löytävänsä räsymattoja parilla eurolla. Minä olen nähnyt paljon hyvinkin vanhoja mattoja, jotka maksavat 15-25 euroa...

    Eve - Kiitos ;-)

    Sini - Kiitos sinullekin! Aika jännää, että kaapit ovat sinulla olleet puunväriset. Enpä muista olisinko itse nähnyt maalaamattomia kaappeja tuolta ajalta.

    Viivu - Kiva, kun tulit tänne! Kiitos, jakkara on munkin suosikki, etenkin, kun se on tosi tukeva ja kestävä.

    VastaaPoista
  7. Voi toi mattohan on löytö ja edukas sellainen! Jakkarakin ihana symppis.

    VastaaPoista
  8. Hei! Kivan blogin löysin! Jakkara on söpö. Minulla on yksi tuoli, joka on kulkenut kaikki kodit läpi. Vaaleanpunaiseksi maalattu 50-luvun tuoli...Istuinosan kangas vain vaihtuu parin vuoden välein.

    VastaaPoista
  9. Kati - Kiitos :) Meinasin myös kantata maton päät jollakin sievällä kankaalla, mutta jätinkin vielä perintgeisesti hapsuille.

    Riikka T - Tervetuloa tänne blogiini! Vanhoissa tuoleissa on sitä jotakin! Hauskaa, että sinullakin on sellainen aina mukana muuttava tuoli :)

    VastaaPoista
  10. Ihana blogi sinulla!

    Tia

    VastaaPoista
  11. Voi ei, just tällästä mattoa mä olen etsinyt <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!