sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Talvikisojen tunnelmissa

Lomalaisena olen saanut muutamina öinä nauttia talviolympialaisista (erityisesti taitoluistelusta ja jääkiekon pronssiottelusta) ihan täysillä. Näissä kisatunnelmissa onkin sopiva hetki esitellä teille tämä vanha Gustavsbergin muistolautanen Falunin kisoista. Löysin lautasen viime kesänä kirpparilta ja ihastuin heti sen hyväntuulisuuteen ja väreihin. Hankin sen huimaan 10 sentin hintaan.




Uudempia kirppariostoksia ovat molemmat pastellisävyiset liinat, kukallinen peltirasia ja pieni sininen kulho, jonka joku on itse maalannut vuonna -55. Posliinimaalaus on aika kaunis. Miten ihmeessä tämä kuppi on joutunut kirppikselle?




Talvikisat ja -loma ovat takana. Toivottavasti vielä riittäisi talvisia ulkoilusäitä, vaikka kevättäkin jo odotellaan.

6 kommenttia:

  1. Hirmu kauniita sinisen sävyjä! Ja sopii tosi hyvin punaisen kanssa yhteen. Ylipäätänsä tykkään värimaailmastasi, joka täällä vilahtelee!

    VastaaPoista
  2. Sini, kiitos! Tykkään itsekin näistä väreistä, ja siitä, että värejä voi sekoitella. Vaikka pastellit ovat kyllä ykköseni :)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä olet tehnyt! Mä en jotenkin ikinä löydä kivoja pöytäliinoja tai verhoja (tai kankaita ylipäätään) kirpparilta, mikähän siinäkin on? En osaa ehkä oikein etsiä..? Peltirasiat on mun heikkous, toikin on niin sulonen että!
    Ja kulho on joutunut kirppikselle jotta joku sitä arvostava löytäisi sen ja veisi kotiinsa - kuten sinä! :)

    VastaaPoista
  4. Laura - heikkoutensa kullakin, ja minulla ne taitaa olla juuri nuo liinat :D Olen aina ostanut uusiakin liinoja kohtuullisen paljon ja nyt tähän kotiin vanhassa talossa on tehnyt mieli noita vanhoja liinoja. Ja jotenkin niitä on osunut kohdalle pikkurahalla.

    VastaaPoista
  5. Hieno lautanen, ja hienon värinen =)

    VastaaPoista
  6. Kotivalo - kiitos. Tykkään erityisesti vielä noista sinisistä lautasta kiertävistä lumihiutaleista.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!