keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Joka tytön kirjoituskone

Joskus kyykistyminen kirpparilla kannattaa. Näin kävi kesällä, kun huomasin kirpparipöydän alla jonkun muodikkaan turkoosin "laatikon". Turkoosin kannen alta kuoriutui joka tytön kirjoituskone, oikea unelma!



Tämä 3 euron Imperial 200 on todella siisti yksilö, hyvin aikaa kestänyt, vaikka on ties miltä vuosikymmeneltä. Sillä on ihan pakko kirjoittaa. Odotan, että saisin pienen työpisteen, jota tämä voisi välillä kaunistaa.

Vaikka eihän tämä kone tietenkään päihitä sisareni yllätyslaatikkoa, joka löytyi kirppikseltä muutaman päivän päästä.

Mutta kuka tietäisi, mistä vielä saa kirjoituskoneeseen uuden mustenauhan?

6 kommenttia:

  1. Kiitos käynnistä ja kommentista =) Tulin vastavierailulle ja hyvältä näyttää! Tulen kurkkailemaan taatusti jatkossakin.

    VastaaPoista
  2. Iso Kiitos kuvan kommentoinnista. Aivan ihanan kirjoituskoneen olet löytänyt! Todella Ihana! Tykkäsin heti blogistasi, just mun tyyppinen, vähän vanhaa, vähän tuunattua! Taidan tulla useamminkin kuikkaa, mitä löytyy =D

    Ihanaa Halloweenia sinulle!

    VastaaPoista
  3. Piukku/Pia - kiitokset käynnistäsi, on hauska saada sinut vastavierailulle!

    Jaana - blogini on vasta alkutaipaleella, joten on kiva, jos se miellyttää. Laittelen juttuja varmaan aika tasaiseen tahtiin, joten tervetuloa vastakin!

    VastaaPoista
  4. haluan tuon. myy mulle:)

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla, että koneelle on tarvittaessa koti Anonyymin luona :)

    VastaaPoista
  6. Hei, oletko löytänyt jostain värinauhan kirjoituskoneeseesi? Tarvitsisin itsekin sellaisen mummoni kirjoiutskoneseen :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!