lauantai 12. joulukuuta 2009

Pieni työpiste, lopultakin!

Lopultakin se löytyi: pieni, mutta tukeva pöytä, jota voi käyttää kannettavan koneen kanssa työpöytänä. Samalla se on riittävän pieni, että sen voi häivyttää sivupöydäksi ja sisustella ajankohdan mukaan. Tässä työpisteen avajaiset joulutunnelmissa :-)


Työpisteen kalusteet ovat täysin kierrätettyjä. Kotimaisen pöydän löysin kierrätyskeskuksesta 10 eurolla ja tuolin sain kerran yhden toimiston muutossa ilmaiseksi. Joulutavaroiden kaveriksi laitoin ikkunaan 70-luvun kukkaverhot, jotka äitini on aikoinaan ommellut. Ne ovat palvelleet välillä myös liinoina kesäjuhlilla.


Pöytä on jonkin sorttinen pulpetti, sillä sen on valmistanut salolainen Suomen koulukalusto. Pohjassa on ihana vanhanaikainen yrityksen leima, mutta en saa siitä kunnon kuvaa. Ostohetkellä pöytä oli jo tuunattu ruskeammaksi ja oli kaunis niinkin. Tuoli puolestaan oli aluksi mintunvihreä.

Näistä eväistä on siis työpisteeni tehty. Maalaustyön jälkeen olen kyllä ihan tyytyväinen tähän lopputulokseen. Katsotaan työpistettä toisella kertaa "työasussa".

3 kommenttia:

  1. Kivannäköinen lopputulos! Punainen ja valkoinen on ihana yhdistelmä varsinkin tähän vuodenaikaan!

    VastaaPoista
  2. voi on kiva:) meillä työpisteenä "toimii" (ei-toimiva) mummon vanha lipasto ja joku jakkara..polvet kiinni lipastonlaatikoissa ja selkä kipeä kun hetken istuu koneella..näppiksen lisäksi tasolla on litteä näyttö, lamppu ym pikku sälää, eikä siis puhettakaan että mahtuisi mitään papereita levittämään:/
    tahdon myös tuollaisen pienen mutta toimivan työpisteen:)

    VastaaPoista
  3. Sini - Kiitos!

    Sanna - ei tähänkään kyllä mahdu papereita ja kannettava yhtä aikaa, mutta mahtuvat kuitenkin vuorotellen. Muutenkin laitan kannettavan aina välillä omaan laukkuunsa, joten työpistettä voi sitten käyttää muuhunkin. Ompelukonetta en vielä ole ehtinyt siinä kokeilla, mutta aion kyllä. Täytyy katsastella myös jotakin mukavaa työvalaisinta vielä.

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!