keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Pastelli-Lival

Pastellinen Lival-valaisin saapui työpisteeseen kevätauringon mukana. Alkujaan lamppu ei tietenkään ollut vaaleanpunainen, vaan se on kokenut pienen ehostuksen. Lamppu ei ole vielä ehtinyt seinälle, mutta pöydällä sitä on jo käytetty.






Kun patteri yhtenä päivänä oli aivan kylmennyt, sain ottaa kunnolla käyttöön tämän turkoosinvihreän hartiashaalin, jonka kerrattain löysin kirpparilta. Maksoin mielelläni tuosta kotimaisesta mohairhuivista pyydetyt 2 euroa, käytin pakkasilmassa ja pesaisin koneessa. Nyt siihen on aivan ihana kääriytyä, jos pastellisävyt ja kukkakuosit eivät vielä yksin lämmitä :)


Lopuksi täytyy vielä paljastaa, että ennen Pastelli-Lival oli tuollainen peruspunainen kirpparilta noukittu retrolamppu. Hyvä niinkin, mutta enemmän minun mieleeni tuossa pastellisävyssä. Tyttö maalasi myös itselleen Livalin ja pallolamppu odottelee vielä maalausvuoroaan.

torstai 25. maaliskuuta 2010

Jääpuikkojen lumoissa

Pieni elonmerkki tännekin. Suuret asiat ovat vieneet aikani pari viime viikkoa ja siksi täällä on ollut hiljaista. Tässä kuitenkin kuvatervehdys pieneltä reissulta.

Eivätkö olekin ihania nämä kevätauringossa kimmeltävät ja uljaina roikkuvat jääpuikot?




Toivotaan viikonloppuun yhtä ihanaa tai keväisempääkin keliä!

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Vuodet vierivät - keittiössäkin

Sorsakoskea, Savoniaa ja Elegiaa, lusikoita eri vuosikymmeniltä. Eilen palasin ajassa taaksepäin ja ostin Sorsakosken kahvilusikoita. Lusikoidenkin muodoissa voi nähdä ajan kuluvan ja muodin muuttuvan.


Vuodet keittiössä ovat ennen vierineet kalenteripyyhkeen saattelemina. Joka vuodelle pyyhettä varmasti ei ollut, vaan sama rakas pyyhe on näyttänyt meille aikaa vuodesta toiseen. Tämä "maailmaa nähnyt" pyyhkeeni on lapsuudenkodistani. Sen kuvat tuntuvat nyt hauskoilta makkaratikkuineen ja viinilaseineen :)


Kirppisreissulla löysin myös tuikitarpeellisen ja siistikuntoisen keittiöpurkin. Lusikkani kiillotin muuten siskon antamalla kiillotusohjeella ja hyvin näytti toimivan.

Aika kuluu ja vuodet vierivät. Tänään 7.3. voi jollakulla olla nimipäivä, syntymäpäivä tai jokin muu merkkipäivä. Onnittelut teille kaikille, sinne keittiöönkin!


Koska kalenterissani näyttääkin sunnuntai olevan kahdeksas päivä, niin toivotan kaikille myös hyvää naistenpäivää!