keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Pastelli-Lival

Pastellinen Lival-valaisin saapui työpisteeseen kevätauringon mukana. Alkujaan lamppu ei tietenkään ollut vaaleanpunainen, vaan se on kokenut pienen ehostuksen. Lamppu ei ole vielä ehtinyt seinälle, mutta pöydällä sitä on jo käytetty.






Kun patteri yhtenä päivänä oli aivan kylmennyt, sain ottaa kunnolla käyttöön tämän turkoosinvihreän hartiashaalin, jonka kerrattain löysin kirpparilta. Maksoin mielelläni tuosta kotimaisesta mohairhuivista pyydetyt 2 euroa, käytin pakkasilmassa ja pesaisin koneessa. Nyt siihen on aivan ihana kääriytyä, jos pastellisävyt ja kukkakuosit eivät vielä yksin lämmitä :)


Lopuksi täytyy vielä paljastaa, että ennen Pastelli-Lival oli tuollainen peruspunainen kirpparilta noukittu retrolamppu. Hyvä niinkin, mutta enemmän minun mieleeni tuossa pastellisävyssä. Tyttö maalasi myös itselleen Livalin ja pallolamppu odottelee vielä maalausvuoroaan.

3 kommenttia:

  1. Jee, vaaleanpunaisena se on kyllä paljon söpömpi ja muihin väreihin sopivampi.

    VastaaPoista
  2. Ihanat värit kuvissa! Ja mikä ihana tuunaus! Minkälaisilla väreillä maalasit, kun lopputuloskin näyttää niin täydellisen tasaiselta? Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  3. Kuukki - niin on :) Ja sointuu nyt myös tuohon minun Rhythm-kellooni, jonka unohdinkin esitellä :)

    Sini - Kiitos! Ei se maalaaminen Miranolilla ollut sittenkään ihan helppoa, sisarenikin oli aika huvittunut ekan kerrokseni jälkeen :) Mutta kannattaa kokeilla erilaisia siveltimiä ja parin kerroksen jälkeen näyttää paremmalta. Hyvää pääsiäistä sinullekin!

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät ajatuksiasi tänne!